top of page
Global Crisis Response

Globalcrisisresponse Group

Public·118 members

~!KIJKEN. Nederland - Gibraltar live op tv en online (EK-kwalificatie) 21 November 2023




Nederland - Gibraltar live op tv en online (EK-kwalificatie)


🔴📺LINK📲👉 Nederland - Gibraltar live op tv en online


🔴📺LINK📲👉 Nederland - Gibraltar live op tv en online


Ronald Koeman was om het maar eens voorzichtig te zeggen niet de gelukkigste bondscoach: hij zag het Nederlands elftal reddeloos ten onder gaan tegen Frankrijk. Natuurlijk hebben ze nu kans een klein beetje revanche te nemen. De wedstrijd tegen Gibraltar is maandag 27 maart om 20.45 uur te zien op NPO 3, NOS.nl en via de livestream bij Gids.tv.


De rentree van bondscoach Koeman eindigde afgelopen vrijdag in een regelrechte blamage. In het Stade de France was het Franse elftal van Didier Deschamps met 4-0 te sterk. Zelfs de troosttreffer werd niet gemaakt: Memphis Depay miste een penalty in de laatste minuten van de wedstrijd.


Een ouderwetse spek en bonen wedstrijd: die heeft het Nederlands elftal al een tijdje niet meer gespeeld. Deze wedstrijd valt daar wel onder, want zowel voor Nederland als voor Gibraltar valt er weinig meer te winnen en ook weinig meer te verliezen. De wedstrijd tussen Nederland en Gibraltar is op dinsdag 21 november te zien op NPO 3 en online via NOS.nl en een livestream bij Gids.tv.


Dit is het livetopic voor de EK-kwalificatiewedstrijd tussen Gibraltar en Nederland. Oranje heeft zich al geplaatst voor het EK in Duitsland en speelt tegen Gibraltar dus vooral om de eer. De wedstrijd, die wordt gespeeld in Portugal, begint om 20.45 uur en is live te zien op NPO3. Volg het hier en praat mee!


Nederland hoeft zich nergens meer druk om te maken: de ploeg van Ronald Koeman won afgelopen zaterdag (nipt) met 1-0 van Ierland in de Johan Cruijff ArenA. Wout Weghorst maakte de goal en zette zichzelf aan het einde van het duel voor schut in een interview met de NOS. Nederland heeft met die overwinning wel een direct ticket voor het EK van volgend jaar in Duitsland in handen.


Oranje speelt dinsdagavond pas voor de vierde keer ooit tegen Gibraltar. De drie eerdere ontmoetingen eindigde, logischerwijs, telkens in een overwinning voor het Nederlands elftal. VoetbalPrimeur blikt terug in aanloop naar het laatste EK-kwalificatieduel van bondscoach Ronald Koeman en zijn spelers.


Het Nederlands elftal verzekerde zich zaterdag dankzij een 1-0 zege op Ierland van een plaats op het EK in Duitsland van volgend jaar zomer. Wat rest voor het elftal van bondscoach Ronald Koeman is de afsluitende kwalificatiewedstrijd tegen Gibraltar, dat met maar liefst 14-0 verloor van Frankrijk. De ontmoeting met de voetbaldwerg in Faro begint dinsdag om 20:45 uur Nederlandse tijd.


Het Nederlands elftal treft Gibraltar op één van hun slechtste momenten van de afgelopen jaren: afgelopen zaterdag werden ze namelijk vernederd door Les Blues. Het Franse voetbalelftal won met maar liefst 14-0 van Gibraltar, onder meer doordat er vroeg in de wedstrijd een rode kaart viel voor Santos, die ook de 1-0 al in eigen goal schoot. Hij is er dus niet bij dinsdag. Of de doelman, die na de wedstrijd door voetbalapp Fotmob met een 0,9 werd beoordeeld, er wel bij is zal een vraag zijn die speelt.


Het Nederlands elftal plaatste zich zaterdag voor het EK voetbal 2024 in Duitsland door Ierland met minimale cijfers (1-0) te verslaan. In de laatste wedstrijd van de kwalificatiecyclus treft Oranje dinsdagavond Gibraltar, dat zaterdag maar liefst veertien (!) tegengoals incasseerde tegen Frankrijk. Hoe doet het team van bondscoach Ronald Koeman het tegen het dwergland? Het duel wordt gespeeld in het Portugese Faro omdat het stadion op Gibraltar wordt gerenoveerd. De aftrap is om 20.45 uur, in ons liveblog volg je de ontwikkelingen.

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page