top of page
Global Crisis Response

Globalcrisisresponse Group

Public·147 members

Kosova U21 Izraeli U21 drejtpërdrejt 21 nëntor 2023 Shikoni

Kualifikimin e arritën Anglia dhe Izraeli. I rëndë edhe dështimi i Italisë ... U21 [Sot] Kosova U21 Estonia U21 drejtpërdrejt live 20 qershor 2023 Необходима.

Kështu ishte dita e parë e grumbullit të Përfaqësueses së Kosovës në futboll për ndeshjen kundër... Klan kosova live drejtperdrejt 2 orë më parë — Andorra Kosova drejtpërdrejt live 12 tetor 2023 Kosovo (Le Bouveret, Switzerland; 12 June 2013)Biggest win Andorra 0–4 Kosovo (Andorra la Vella, Andorra... [FUTBOLLI<<<] Rumania Kosova drejtpërdrejt falas 12 shtator 12 orë më parë — Përfaqësuesja e Kosovës luan sot (e enjte) në udhëtim te Andorra në kuadër të ndeshjes kualifikuese për Euro 2024. Dardanët do të luajnë... Kosova zhvillon stërvitje pa Vojvodën e Zhegrovënpara 2 dite - Koha. (SHIKO ONLINE!!!) Polonia U21 Kosova U21 drejtpërdrejt live (SHIKO ONLINE!!!) Polonia U21 Kosova U21 drejtpërdrejt live 8 shtator 2023 Get the latest Poland U21 vs Kosovo U21 live score in the Qualification: Group D ... Kosova U19 Sllovenia U19 transmetim i drejtpërdrejtë 2022 14 ... Izraeli Kosova transmetim i drejtpërdrejtë 2022 25 mar2018 / 10:47 06. Club (Live Sport!!) Armenia U21 Shqipëria U21 transmetim i drejtp (FUTBOLLI@@@) Kosova ... Kosova Izraeli drejtpërdrejt [[FUTBOLLI#]] Kosova U21 Gjermania U21 shiko live 12.09 Kosova U21 drejtpërdrejt live 08/09/2023 3. Kualifikimin e arritën Anglia dhe Izraeli. I rëndë edhe ... Kosovo vs Andorra drejtëpërdrejt pikët, parashikim() 18 orë më parë — (transmetim@)) Andorra Kosova drejtpërdrejt 12 tetor 2023 Lajmet e fundit per ate qe ndodh ne Kosove e jashte saj i gjeni ne Klankosova. tv. Dardanët udhëtojnë drejt Andorrës për ndeshjen e parë të muajit tetorpara një dite - Gazeta MetroPërfaqësuesja e Kosovës do të luaj ndeshjen e parë të muajit tetor në udhëtim te Andorra. UEFA cakton datën e re të përballjes Izrael-Zvicërpara një dite - Alsat-MUEFA ka konfirmuar datën e re për ndeshjen mes Izraelit dhe Zvicrës, të vlefshme për kualifikimet e Kampionatit Evropian “Euro 2024”. Kosova zhvillon stërvitjen e parë para dy ndeshjeve të tetoritpara 3 dite - RTKKombëtarja e Kosovës ka zhvilluar të hënën stërvitjen e parë për dy ndeshjet e tetorit që përkasin tek fushata kualifikuese për Euro 2024. [[shikoni==]'] Rumania Kosova drejtpërdrejt falas 12 shtator 15 orë më parë — Andorra Kosova drejtpërdrejt live 12 tetor 2023 Transmetim i drejtpërdrejtë. Kosova kryen stërvitjen në Andorrë. Dardanët kanë kryer stërvitjen... Andorra Kosova drejtpërdrejt live 12 tetor 2023... drejtpërdrejt në Klan Kosova. JS JavaScript Kanali zyrtar i Televizionit Andorra drejtpërdrejt falas 28 mars 2023 /-video/ Kurti: Serbia pretendon se... Andorra Kosova drejtpërdrejt live 12 tetor 2023 Transmetim i 3 ditë më parë — FFK Gliha Izraeli Kampionati Evropian 2024 Kosova-Andorra. Bu haberi drejtpërdrejtë” gjatë fundjavës... Kosova Izraeli drejtpërdrejt 12/11/2023 11 sht 2023 — Nxitja 12 nën 2023 — [SOT#] Polonia U21 Kosova U21 drejtpërdrejt live 08/09/2023 4 ditë më parë — Armenia U21 - Albania U21 match for Uefa Under-21: Qualifying ... ((transmetim@)) Andorra Kosova drejtpërdrejt 12 tetor 2023 L 20 orë më parë — Andorra Kosova drejtpërdrejt 12 tetor 2023 Kosovo will play the next match against Andorra on Oct 12, 2023, 6:45:00 PM. Dardanët nisin përgatitjet për ndeshjen kundër Andorrëspara 3 dite - TelegrafiPërfaqësuesja e Kosovës nisi sot përgatitjet për dy ndeshjet e radhës, kundër Andorrës, që zhvillohet më 12 tetor dhe kundër Izraelit, e paraparë të luhet më 15 tetor, por sipas të gjitha gjasave kjo ndeshje... Dardanët nisin përgatitjet për ndeshjen kundër Andorrëspara 3 dite - ZeriPërfaqësuesja e Kosovës nisi sot përgatitjet për dy ndeshjet e radhës, kundër Andorrës, që zhvillohet më 12 tetor dhe kundër Izraelit, e paraparë të luhet më 15 tetor, por sipas të gjitha gjasave kjo ndeshje... Kosova nis përgatitjet për ndeshjen ndaj Andorrëspara 3 dite - Koha. netDisa futbollistë u stërvitën në Kampion Nacional në Hajvali pasdite e së hënës e disa në palestrën e hotelit. Andorra Kosova drejtpërdrejt 12 tetor 2023 Shikoni drejtpërd28 mar 2023 —... drejtpërdrejt për dy vendet që dërgojnë në Euro 2024, në ndeshjen... Andorre në shtëpi, shkruan Syri. net Kosova. Trajneri i Kosovës, Alain... ((live sport>>)) Kosova U21 Gjermania U21 drejtpërdrejt live 13 orë më parë — On 6 June 2019, Kosovo started the qualifying cycle against Andorra which they [SOT#] Polonia U21 Kosova U21 drejtpërdrejt live... Shqipëria Ishujt Faroe drejtpërdrejt falas 20 nëntor 2023 On [[SHIKONI]] Anglia U17 Kosova U17 drejtpërdrejt live 6 nënto 22 mar 2023 — Ishujt Faroe. Transmetimin Mali i Zi U21 Shqipëria U21 drejtpërdrejt falas 20 Mali ... netFutbollistët e Kosovës kanë mbajtur stërvitjen e dytë nën urdhrat e selektorit Primozh Gliha. Në fakt, kjo ishte stërvitja e parë intensive para ndeshjes me Andorrën, pasi të hënën Gliha ka mbajtur një... Rrahmani: Do ta lë shpirtin në fushë për këtë fanellë, sepse është nder dhe krenari ta kesh në truppara 2 dite - ArbreshKombëtarja e Kosovës e ka zhvilluar sot seancën e dytë stërvitore në kuadër të përgatitjeve për ndeshjen kundër Andorrës, e cila zhvillohet, të enjten, në orën 20:45, në kuadër të kualifikimeve për Euro... Me këtë rast synimi i futbollistëve është arritja e fitorës së parë në kampanjën... Dardanët nisin përgatitjet për ndeshjen kundër Andorrëspara 3 dite - Indeks onlineKombëtarja e Kosovës nisi sot përgatitjet për dy ndeshjet e radhës, kundër Andorrës, që zhvillohet më 12 tetor dhe kundër Izraelit, e paraparë të luhet më 15 tetor, por sipas të gjitha gjasave kjo ndeshje... Kosova U21 Bullgaria U21 drejtpërdrejt falas 17 nëntor 2023 4 ditë më parë — Kosova U21 Bullgaria U21 drejtpërdrejt falas 17 nëntor 2023 Transmetim i drejtpërdrejtë 4 ditë më parë — Falas#) Kosova Izraeli ...

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page