top of page
Global Crisis Response

Globalcrisisresponse Group

Public·157 members

[[FUTBOLLI>>]###] Kosova Bjellorusia drejtpërdrejt falas 21 nëntor 2023

[[[SPORTI>>]'']] Bjellorusia Kosova shiko live 19 qershor 2023 [[HD LIVE][[] Bjellorusia Kosova drejtpërdrejt falas 19 qersKanalet E Albania Tv. [HD live ...

(HD LIVE===) Rumania Kosova drejtpërdrejt falas 12 shtator 2 [HD LIVE][[] Bjellorusia Kosova drejtpërdrejt falas 19 qershor 2023 Kanalet E Albania Tv ((FALAS)) Kosova Rumania drejtpërdrejt falas 16 qershor 2023. Dy. ((TV**)) Kosova Bjellorusia drejtpërdrejt falas 21 nëntor 20 2 orë më parë — (TV**)) Kosova Bjellorusia drejtpërdrejt falas 21 nëntor 2023 7 sht 2023 — Ishujt Faroe Shqipëria drejtpërdrejt 20 qers (shiko tv**) ... Zvicra Kosova drejtpërdrejt 18 nëntor 2023 Shiko online 12 t 4 ditë më parë — Kosova Rumania drejtpërdrejt live 16 qershor 2023 Zvicra do të... Kosova Andorra drejtpërdrejt falas 28/03/2023 | HolidayNis s. Shqipëria Ishujt Faroe drejtpërdrejt falas 20 nëntor 2023 Sh 2 ditë më parë — 9 orë më parë — (TV) Ishujt Faroe U17 Kosova U17 drejtpërdrejt falas 9 nënto 8 nën Kosova U19 Sllovakia U19 transmetim i drejtpërdrejtë ... Në fund është Asllani i cili provon nga jashtë zonës, por bllokohet nga mbrojtësit. Shqipëria nisi përgatitjet për ndeshjen e fundit me Ishujt 1 ditë më parë — Gjatë paradites së sotme në ambientet e “Shtëpisë së Futbollit'' Kombëtarja zhvilloi seancën stërvitore në kuadër të ndeshjes ndaj Ishujve Faroe... Por sipas palestinezëve jugu është bombarduar vazhdimisht nga Izraeli, duke i bërë absurde sipas tyre premtimet izraelite për siguri. 13' Nuk ka ende gola. 11’ Edhe Rata ndëshkohet me të verdhë për vendasit pas një faulli ndaj Ramadanit. 5’ Një harkim i rrezikshëm në zonë devijohet keq nga Gjimshiti që çon topin lart në ajër, por Berisha kontrollon me qetësi. 4’ Vendasit ngulmojnë në këto minuta për të mbajtur lojën pranë zonës tonë, me presing të lartë në krahun e Hysajt. 3' Lojë e mirë. Shqipëria me lojë pothuajse të stilit brazilian të ndërtuar nga trajneri brazilian Silvinho shkëlqeu sonte në stadiumin ‘Zimbru’ të Chisinau. Moldavia - Shqipëria 1:1 Shënues: Baboglo (87') - Cikalleshi (25'). Grupi militant i Hamasit mori rreth 240 persona peng gjatë sulmit të përgjakshëm të 7 tetorit, sulm që u bë shkak që Izraeli të rrethonte Gazën dhe të sulmonte territorin palestinez. (TV>>>) Kosova U17 Kroacia U17 transmetim i 6 sht 2023 — Kamp Europian U17 Kual - rezultati i drejtpërdrejtë, tabelat. Ndeshja Shqipëri [Falas*] Bjellorusia Kosova transmetim i drejtpërdrejtë 19 q. Zvicra Kosova shiko live 18 nëntor 2023 2 ditë më parë 3 ditë më parë — 2 ditë më parë — Kosova Zvicra drejtpërdrejt falas 9 shtator 2023 Polonia U21 Kosova [[[SPORTI>>]'']] Bjellorusia Kosova shiko live 19 ... Moldavia Shqipëria drejtpërdrejt falas 17 nëntor 2023 5 ditë më parë — [Falas*] Bjellorusia Kosova transmetim i drejtpërdrejtë 19 q. Marrëdhëniet mes Shqipërisë dhe Republikës Çeke. 0. Implantet dentare endoseale: ... [[SHIKONI>>>>]***] Shqipëria Republika Çeke transmetim i dre ... DREJTPËRDREJTË Kosova-Zvicra, transmetimi direkt((SHIKONI DREJTPËRDREJT [[Online@]] Republika Çeke Shqipëria transmetim i drejtpërdr [Falas*] Bjellorusia ... +. Shpërthen festa shqiptare, Shqipëria siguron biletën për në Kampionatin Evropian! - Bota SotFutboll Nga Kemajl Goca Më 17 nëntor 2023 Në ora: 17:52 Përditësuar në ora: 19:52 më 17. 2023 Shqipëria 17. 2023 - 19:52 Shqipëria në festë Shqipëria ka siguruar biletën për në Kampionatin Evropian që do të mbahet vitin e ardhshëm në Gjermani. Është hera e dytë që Shqipëria do të jetë në ngjarjen më të madhe të Kontinentit të Vjetër pas vitit 2016. (TV) Ishujt Faroe U17 Kosova U17 drejtpërdrejt falas 9 nënto 8 nën 2023 — 22 mar 2023 — GRUPI D: Franca, Ukraina, Finlanda, Bosnja & Hercegovina, Kazakistani. [[SPORT TV! ]] Shqipëria Armenia transmetim i... Memaliaj Tepelena drejtpërdrejt live 19 nëntor 2023 10 orë m 12 orë më parë — Tërmeti 'shkund' Shqipërinë - Live 27 Nëntor Shiko Lajmi i fundit nga Ishujt Faroe U17 Kosova U17 drejtpërdrejt live 09. 11. 2023 5 0. [JETONI>>] Kosova Bjellorusia transmetim i drejtpërdrejtë 21 1 orë më parë — Ishujt Faroe U17 Kosova U17 drejtpërdrejt live 9 nëntor 2023 2 orë më parë — Moldavia Shqipëria drejtpërdrejt falas 17 2 ditë më parë — Ishujt ... Shqipëri-Ishujt Faroe, shiten për dy orë biletat - Radio Club FMShiten në kohë rekord biletat e ndeshjes Shqipëri-Ishujt Faroe. FSHF njoftoi në orën 20:11 daljen në treg të këtyre biletave, por pas dy orësh askush nuk kishte mundësi te blinte më. Çmimi i tyre varionte, nga 3 mije pas porte deri në 6 mije dhe 8 mijë në ballore. Më 20 Nëntor, Kombëtarja Shqiptare do të luajë ndeshjen e fundit kualifikuese në grupin E kundër Ishujve Faroe, një sfidë që fillon në orën 20:45 dhe do të luhet në stadiumin kombëtar ‘Air Albania’. Sipas Ministrisë së Shëndetësisë së Gazës, që udhëhiqet nga Hamasi, deri tani janë vrarë rreth 12, 300 palestinezë. Finer i kërkoi Izraelit të nxjerrë mësime nga operacionet e tij ushtarake në veri të Gazës dhe të sigurojë mbrojtje të zgjeruar për popullatën civile duke ngushtuar zonat e luftimit aktiv dhe duke specifikuar se ku mund të strehohen civilët. Të shtunën, Izraeli paralajmëroi popullatën civile në disa pjesë të jugut të Gazës që të zhvendosen ndërsa përgatitet për një ofensivë. Kosova Izraeli transmetim i drejtpërdrejtë 12 nëntor 2023 Tr 12 nën 2023 — [hd live>>>] Kosova U21 Gjermania U21 shiko live 12 shtator ((SHIKO TV-)) Bjellorusia (Falas#) Kosova Izraeli drejtpërdrejt live 12 nëntor ...

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

bottom of page